~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 7, 2012

Tupperware Mac+April

untuk ibu-ibu, nk share barangan tupperware.. ade kenalan2 lama tanya knp tupperware ye? utk sy ade beberapa reason knp gunakan tupperware..
1. sbb nampak comel dan kemas dengan design2 yg menarik hati
2. ade tupperware yg kedap udara dan bekas2 yg sesuai digunakan utk ape2 event
3. dan yg paling best tupperware ni kalo bekas/penutup nye rekah dll bole tukar dengan free nye walaupon tupperware tu kite da bli 10 tahun yg lalu.. best kan!
ade 2 botol utk 1L dan ade 2 botol 500ml

ini pula bekas kedap udara..comel dan cantik kn design die?

ini pula bekas2 yg bole digunakan utk mengemaskan peti ais,
atau letak dlm almari pon bole..

ha yg ini comel.. sy dapat hadiah.. sgt best..
walaupon BF tp botol tu bole guna juga bile nk hantar ke pengasuh nnt..

dan ini yg paling efektif utk ibu2 yg bekerja dan rajin bawa bekal..
sgt kedap suhu panas dan bole panaskan makanan dlm microwave..
sgt mudah dan compact.. dtg skali dgn beg dan sudu..
sy juga menggunakannye..

kesimpulannye, hampir semua produk diatas sy guna..
hasil nye sy sgt berpuas hati!
JOM CUBA!
Untuk order bole email kn ke fadh87meor@yahoo.com..
bgtahu yg mane berkenan dihati dan jgn lpe phone number anda ye..

1 comments:

aTy _faRed~ said...

product tupperware memang tahan..dolu2 saye teringat mak saye dealer product ni..kat umah bersusun semua product ni jer..:)

Post a Comment