~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 28, 2011

MAM Product

Seperti yg di janji kan parcel MAM Product baru je sampai kt ofis td.. So nk introduce la skit for mom yg xtahu atau pernah dengar tp xberapa alert... hehe

Ni, ade lah full set utk newborn atau yg baru nk menggunakan product ni.. ade 2 botol susu 160ml/5oz, 2 botol susu 260ml/ 9oz, puting, klip puting, brush dan sarung tgn utk bersihkan mulut baby.. harga promotion mase kt Maternity Expo hr tu rm180...

so, inilah botol nye.. ade empat warna pink, biru, purple dan hijau.. saje ambik semua color.. bg colorful skit.. hehe

Ini lah puting botol susu MAM yg berbeza sgt3 dgn jenama lain.. xkn same punye.. dijamin! sangat lembut.. 1,2,3 tu nombor utk setiap puting.. ikut kelajuan la.. kalo 1 sesuai utk 0-6month..

Lg keistimewaan botol susu MAM ni, bawah botol bole di buka utk mencuci bhgian bawah botol.. dekat cup bawah botol ni ade getah yg secure dr liking.. botol ni xkn tertumpah susu didalam nye kalo digoncang dll.. susu akan keluar bila baby hisap/minum sahaja... best kn? dan xpyh pakai sterilize, masuk je dlm microwave je da ok sbb product ni SELF-STERILIZING..

Ini pula clip utk puting dan juga puting utk baby...

Ini la keistimewaan puting MAM.. jauh lebih nipis dr puting biase.. 60% thinner dr yg normal...

Ini soft brush yg xkn mencalarkan botol susu dan selamat digunakan.. sgt lembut..

Dan yg last skali oral care ni utk mencuci mulut baby bile baru lepas menyusu..

Jangan risau product MAM ni BPA FREE TAU!

8 comments:

ciksuen said...

senangnye da ade jual satu set mcm ni..kt aritu br je beli botol susu baby..nk memilih pon lame..las2 kite beli yg dr brown..tp mmg botol susu je la semate-mate..extra puting or teat ke ape pon xbeli lg..

FieZaLieSa said...

hi..
cam mne nk beli set mcm nih?

Kami said...

ciksuen: yelah tu mase fair mmg xterkejar.. kene survey satu2..

Kami said...

fieza: bole order.. kt www.mymambaby.com.. tau kol je direct number ni 03-5192 1952 nuline product.sdn.bhd~ beli jgn xbeli~

aTy _faRed~ said...

berus nyer menarik...:) botol kaler2..mase kat expo aritu tak masuk pon booth ni..sebab penuh sangat mak pak dalam tu..:)

Kami said...

hehe.. xpe aty.. bole order kt www.mymambaby.com~

DeLisha FeLLah said...

kalau no 1 o-6,kalau no 2 n no 3?yg x tu?

DeLisha FeLLah said...

kalau no 1 o-6,kalau no 2 n no 3?yg x tu?

Post a Comment