~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 29, 2011

Set Bersalin~

Antara product Shaklee atau Amway? atau dua-dua sekali? hurm....

Shaklee sebagai supplement.. B-complex, Vitamin C, Multivitamin with Iron, Zinc Complex...

B-Complex : sebagai penenang (anti-stress), elak kemurungan (meroyan) & menstabilkan hormon.

Vitamin C : penting untuk pembentukan kolagen, mempercepatkan penyembuhan luka, serta memperbaiki tisu sel yang rosak akibat bersalin.
Multivitamin with Iron : Multivitamin lengkap dengan pelbagai kumpulan vitamin & mineral yang diperlukan oleh badan tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakan makanan perlu dielakkan (berpantang makan). Iron pula penting untuk tubuh terutama kerana ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin.
Zinc Complex : membantu mempercepatkan proses baik pulih luka, terutama luka dalaman (rahim). Selain itu, turut mengurangkan masalah rambut gugur. Bagi anda yang tidak makan ikan haruan, mahupun pati ikan haruan, Zinc supplements adalah yang terbaik untuk anda. Zinc turut membantu masalah 'kedinginan' selepas bersalin.

Set bersalin Tropicana Herbs Amway ni berasas kn herba dan lengkap utk penjagaan diri.. siap free bengkung since bengkung xde lg... huhu.. lg 1 semua nye da di campur dan pack kn.. tinggal gunakan jek... huhu

Untuk dimakan:

Teh Herba, Kapsul Lepas Bersalin dan Kapsul Lepas Bersalin 2

Untuk kegunaan luaran:

Herba Pembersih Wanita, Herba Mandian, Minyak Urut Herba, Minyak Bayi, Campuran Peramping Perut, Campuran Penghangat Badan dan Campuran Penenang

dan... Percuma Bengkung..

0 comments:

Post a Comment