~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 25, 2012

Due date..

Tengok kat ticker da 0 days..

25 Januari 2012 is the due date..

Tapi baby ibu yg comel nih tak mo kuar lagi yek..

Tak pe ibu tunggu yek...

Doa-doa lah kamu kuar sebelum 1 Februari 2012..

Kalo tak kene induce la kamu..

* abi kate xpelah yg penting semua selamat...

(ibu da rase sakit2 pinggang ni time tulis post ni.. huhu)

5 comments:

Ideologi Hidayah said...

insyaallah..semuanya ok.. x pe.. baby belum puas nak dduk dalam perut ibu tu.. auntie dayah pun dah x sabar nak tggu kamu keluar baby...hehe..

aTy _faRed~ said...

eerrrkkk....saye pulak yang takut sangat..!!!

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga semuanye selamat yer....

amal said...

kita lak rasa tak sabar ni ehehe... semoga selamat semuanya! :)

veesakura said...

insyaAllah, semoga everything ok ya..

Post a Comment