~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Friday, December 16, 2011

Perlu atau x?


baby mosquito net..

playpen..

nursing pillow..

baby carry..

cradle..

car seat..

buai..

mane yg perlu? ke xperlu?
atau tunggu baby lahir dulu..
mane tau ade yg nk bg present utk baby kn,
since baju da banyak da.. hehe

4 comments:

FieZaLieSa said...

baby carry - sgt perlu
cradle - x perlu
car seat - sgt perlu tuk ibu yg drive snri..
buai - klu blh jgn ajar..sbb nnt baby x mo tdo kt bwh..

ini pndpt sy je ye..=)

Kami said...

fieza : tq.. hehe

aTy _faRed~ said...

ade yang keperluan dan ade yang kehendak..:) terpulang pade bajet.. macam saye..buaian memang tak akan beli..tak suker sebab besar n leceh..huhu..yang play pen n baby carier tu ok.. car seat pulak masih dalam pertimbangan..mungkin biler perlu beli lepas beranak jer..nursing pillow beli sebab jumpe murah jer..baby cradle masih bertekak ngan asben yang nak beli tapi saye rase tak payah..huhu ;p

luvira said...

bagi ira :

baby carrier sangat2 perlu...senang kalau nak bawak berjalan...

car seat pon perlu kalau fadila jenis drive sorang2...

yg lain tuh tgk kemampuan...;)

Post a Comment