~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 29, 2011

Skrg atau kemudian?

bengkung 2 tali by mum dreams

vitamin shaklee by yoursupermom.com

strelizer, home & car warmer by one baby world

medela citysytle by one baby world

so, 4 bende ni je yg belum dibeli.. 2 brg yg awl2 td mcm kene beli sekarang sbb da nk dekat bersalin.. lagi 2 product ni mcm mane plak? kalo xbli skrg nnt da masuk new year xde promotion dah.. tp untung2 ade org bagi ke kn.. haha berangan.. =p

4 comments:

aTy _faRed~ said...

bengkung n botol storage tu patut beli sekarang..[storage tu kalau awak nak bp n simpan stock mase dalam pantang] yang lain tu kalau boleh beli sekarng..beli jer ar..kalau tak nanti time pantang atau lepas pantang ley beli..:)

Suhaida said...

Su rasa better beli awal2..;)

!k@ said...

sterilizer ngan warmer ngan bengkung dah beli awal..sbb ada sale n tgh ada duit masa tu... =)
milk storage xbeli lg..

Kami said...

nk beli awal2.. tp mane tau dpt hadiah ke nanti.. jimat.. hehe xpon tnggu maternity expo bulan 3 nih.. =)

Post a Comment