~Our Story~

Daisypath Anniversary tickers

~Little Precious~

Lilypie First Birthday tickers

Monday, December 19, 2011

Sweet Cherry~


sangat suke dengan brand sweet cherry..
sbb jimat dan mampu dimiliki..
xla beribu..
hasil survey tengok ramai jugak yg pakai stroller jenama ni..
so ade 3 choice yg rase ok..

pertama: SCR 5



design ni ade 4 tayar, tp roda depan kecik dan rapat..
wrne yg ade hitam sahaja..
dan bole di ubah menjadi seperti gambar yg dibawah..
harge :rm4++





kedua : SCR 6

sama je mcm yg diatas cume roda ade 3 jek..
jugak bole diubah suai macam gmbr diatas..
ade wrne merah sahaja..
harge : rm4++ketiga : SCR 1

ni ade wrna pink dan biru..
xbole ubah suai macam 2 lagi design tu..
tp bahagian atas stroller bole letak botol dll..
bahagian compartment bawah pon besar dr dua design diatas...
harga : rm2++

selamat memilih..
survey je dulu..
untung2 ade org bagi ke kn..
rezeki baby.. =)

7 comments:

Balkish said...

SCR5 ok...
akak gune yg tu...
murah & berbaloi

ciksuen said...

i ske yg SCR 1,,sbb ske yg ade 3 tayar :)

Kami said...

akak balkish : ok ye? d fikir2 kn..

Kami said...

cik suen: comel kn? pink plak tu..

Ideologi Hidayah said...

yg color pink tu cam kiut jek.. tp kalau adik dia lelaki nanti.. nampak jambu pulak kalau pakai.. yg 3 tayar tu pun cam besttt...

Kami said...

dayah: tau xpe.. ingat nk yg merah tu.. tp nnt2 la beli.. xde budget.. nk buat aqiqah lagi.. huhu

nur jihan said...

paling byk ade jual kt mne ye

Post a Comment